str. T13, nr. 4

Mamaia Nord

+40 758 876 372

Termeni și condiții

Ultima actualizare: 28.08.2023

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza site-ul nostru www.vilanoa.ro (denumit în continuare „Site-ul”). Prin utilizarea acestui Site, sunteți de acord să respectați și să acceptați toți termenii și condițiile prezentate mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest Site.

1. Utilizarea Site-ului

– Site-ul este destinat utilizării cu scopuri informative și de comunicare în legătură cu Vila Noa.
– Nu aveți dreptul să utilizați Site-ul în scopuri ilegale sau interzise de lege.
– Nu aveți dreptul să modificați, distribuiți, transmiteți, afișați, publicați, reproduceți, creați lucrări derivate sau să vă vindecați în orice mod de conținutul acestui Site, fără acordul scris prealabil din partea noastră.

2. Confidențialitate

Informațiile personale colectate prin intermediul acestui Site sunt guvernate de Politica noastră de Confidențialitate. Vă rugăm să consultați acea politică pentru a înțelege modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dumneavoastră personale.

3. Rezervări și Plăți

– Rezervările efectuate prin intermediul Site-ului sunt supuse disponibilității și confirmării din partea noastră.
– Plățile online pentru rezervări se efectuează prin intermediul unor terțe părți securizate. Nu suntem responsabili pentru probleme legate de plăți sau securitatea datelor de plată.

4. Anulări și Modificări

– Politica noastră de anulare și modificare este specificată pe pagina de rezervare.
– În cazul în care doriți să modificați sau să anulați o rezervare, vă rugăm să urmați instrucțiunile din politica noastră.

5. Exonerare de Răspundere

– Utilizarea acestui Site este pe propria dumneavoastră răspundere. Nu garantăm că Site-ul va fi întotdeauna disponibil sau că informațiile vor fi actualizate sau corecte.
– Nu suntem responsabili pentru orice pagube directe, indirecte, accidentale, speciale sau punitive cauzate de utilizarea sau imposibilitatea utilizării acestui Site.

6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

– Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe acest Site și vor deveni eficiente imediat după publicare.
– Continuarea utilizării Site-ului după modificări reprezintă acceptul dumneavoastră asupra noilor Termeni și Condiții.

7. Contact

Pentru întrebări sau comentarii legate de acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@vilanoa.ro.

Vă mulțumim că ați ales să utilizați Site-ul Vila Noa și vă dorim o experiență plăcută!